Inicio / Libros / Ocio / Guia per a vestir sense treball esclau ID: B23596
Ver imagen ampliada

Guia per a vestir sense treball esclau

Catálogo:
Autor: Setem Albert Sales
ISBN: 9788498885132
País original: México
Idioma original: Español
Fecha de publicación: 2013
Promulgador:
Añadir el libro a Mis Favoritos
El libro ha sido añadido a Mis Favoritos
En su lista de Favoritos hay 0 libros.

Aquesta publicació vol donar resposta a les inquietuds de les persones que ens preguntem què s’amaga al darrere de les etiquetes de les nostres peces de roba. Es fa molt difícil vestir-se sense ser còmplice d’un sistema que no posiciona les persones al centre de les decisions. Aquestes pàgines no són una “llista blanca” de botigues on poder anar a a comprar amb la consciència tranquil·la, són una anàlisi de la situació dels drets laborals a la indústria global de la confecció i una llista d’iniciatives que ens mostren que sí que existeixen altres formes de produir i de consumir roba. Un altre món no es tan sols possible sinó que ja existeixen nombroses alternatives properes que tenen com a prioritat les persones, el medi ambient i el desenvolupament sostenible.

Aquesta guia s’ha publicat gràcies a les i els 256 mecenes que han col·laborat en el primer projecte de finançament col·lectiu (crowdfunding) de la Campanya Roba Neta. Moltes gràcies!

La Campanya Roba Neta som una xarxa internacional d’ONG, sindicats i organitzacions de consumidors que, des de principi dels noranta, denunciem les condicions laborals que pateixen les treballadores i els treballadors de la confecció. A Espanya, la Campanya Roba Neta està liderada des de 1997 per SETEM, una federació de deu ONG que denunciem les causes de la injustícia global i construïm alternatives per a una economia solidària.

setem.org / ropalimpia.org

páginas: 128
PVP: 11 €
Otros libros relacionados:
Acceda, por favor

E-mail:

Contraseña:

Crear una cuenta gratis

¿Ha olvidado su contraseña?